Ramen Buggenhout - Alratec
Ramen Buggenhout - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Buggenhout

Voor raamwerk in hout, pvc of aluminium bij Buggenhout: Alratec!

Ramen selecteren is nooit een gemakkelijke klus. Je hebt ramen in allerlei materialen, maten en kleuren. Andere zaken zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen eveneens een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen deels het aanzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het betrouwbare advies van onze medewerkers waardoor u altijd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft zijn specifieke kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Buggenhout kunnen wij u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec staat voor perfect afgewerkt vakwerk! Alratec maakt alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtwerk af te leveren. In Buggenhout en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie verworven.

Bovendien zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de ramen van uw dromen kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is vaak geen simpele beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gereputeerd topbedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Buggenhout

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Modern of klassiek: met onze uitgebreide stielkennis en ervaring leveren wij de kwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door onze volledig automatische en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen