Ramen Brussel - Alratec
Ramen Brussel - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Brussel

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Brussel: Alratec!

Geschikte ramen kiezen is nooit een eenvoudige opdracht. Er zijn ramen in alle maten, kleuren en materialen. Andere zaken zoals isolatie, duurzaamheid, geluidswering, het milieu spelen eveneens een belangrijke rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het aanzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het gerichte advies van onze specialisten waardoor u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk soort materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij Alratec in Roosdaal in de buurt van Brussel kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Alratec vervaardigt de ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen kundige medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Brussel en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een onverwoestbare reputatie verworven.

Daarbovenop zijn de termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we perfect de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is geen simpele beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Brussel

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Eigentijds modern of klassiek: met onze jarenlange expertise en ervaring biedt Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen een belangrijke rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen