Ramen Brakel - Alratec
Ramen Brakel - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Brakel

Voor raamwerk in hout, pvc of aluminium bij Brakel: Alratec

Ramen kiezen is geen gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in allerlei kleuren, materialen en maten. Elementen zoals isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologische overwegingen spelen eveneens een belangrijke rol. Ook bepalen de ramen deels het aanzicht van bouwwerk.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het gerichte advies van onze professionals zodat u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft zijn specifieke voordelen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Brakel kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de geschikte aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec levert altijd vakwerk af van a tot z! Alratec vervaardigt de ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag altijd een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Op zorgvuldige wijze zal de plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk af te leveren. In Brakel en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen eenvoudige keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Brakel

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: dankzij onze uitgebreide stielkennis en ervaring levert Alratec de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door onze volledig geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen steeds een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra informatie wil vragen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen