Ramen Bornem - Alratec
Ramen Bornem - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Bornem

Voor ramen in hout, pvc of aluminium bij Bornem: Alratec!

Geschikte ramen vinden is geen simpele opdracht. Er zijn uiteenlopende ramen in allerlei kleuren, materialen en maten. Andere zaken zoals isolatie, duurzaamheid, geluidswering, het milieu spelen ook een rol. Daarenboven bepalen de ramen voor een groot stuk het gezicht van het gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het gerichte advies van onze specialisten waardoor u ongetwijfeld kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Bornem kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Alratec maakt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een topjob achter te laten. In Bornem en omstreken hebben wij in de loop der jaren een oerdegelijke reputatie verworven.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen van uw dromen kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen eenvoudige beslissing. De specialisten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf uit Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Bornem

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: dankzij onze jarenlange stielkennis en ervaring biedt Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door de geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen