Ramen Anderlecht - Alratec
Ramen Anderlecht - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Anderlecht

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Anderlecht: Alratec

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke klus. Er bestaan uiteenlopende ramen in alle materialen, kleuren en maten. Andere zaken waaronder geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen ook een niet te onderschatten rol. Ook bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u terecht voor het beste advies van onze medewerkers waardoor u altijd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk materiaal heeft zijn specifieke kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Anderlecht kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de juiste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt de ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame medewerkers.

Op zorgvuldige wijze zal de plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtjob af te leveren. In Anderlecht en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een onverwoestbare reputatie opgebouwd.

Voorts zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij heel goed met de opdrachtgever zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen eenvoudige beslissing. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Anderlecht

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange expertise en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en beschikken over gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen een belangrijke rol bij onze poorten, ramen en deuren. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen