Pvc ramen en deuren

 

Pvc ramen en  deuren vind je bij Alratec, een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Pvc ramen en  deuren naar ieders smaak

 

Ramen en deuren bepalen grotendeels de uiteindelijk look van je woning. Bovendien moeten ze ook aan heel wat kwaliteitseisen voldoen. Daarom maak je best een doordachte keuze waarbij alle esthetische, duurzame en veiligheidsvereisten worden ingelost. Alratec staat je met haar uitgebreide gamma daar graag in bij.

Met pvc  of kunststof heb je alvast een erg uitgebreide keuze in uitvoering en kleur. Zo kan je je ramen en deuren in de meest uiteenlopende stijlen en tinten laten maken. Zelfs een imitatielook van aluminium of houten profielen is mogelijk. Ben je verzot op een klassieke, landelijke woning of verkies je eerder een strakke moderne gevel? Voor iedere stijl is er de optie in pvc die het best past bij jouw droomhuis.

Pvc: budget- en onderhoudsvriendelijk

 

Pvc is ongetwijfeld de meest budgetvriendelijke optie voor ramen en deuren. Al hoef je zeker niet in te boeten op kwaliteit voor die voordeligere prijs. Pvc-ramen en deuren zijn veilig, makkelijk in onderhoud en zeer isolerend. Ze bieden dus een optimale bescherming tegen koude, lawaai, brand of ongewenste bezoekers van buitenaf.

Onze ramen, schuiframen en deuren in pvc zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Alratec engageert zich om innovatieve en energie-efficiënte systemen aan te bieden met een hoog wooncomfort. Je kan o.a. kiezen voor dubbele of driedubbele beglazing afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften. Daarnaast kunnen er ook andere elementen worden geïmplementeerd om de veiligheid of het bedieningsgemak te verhogen.

Pvc-ramen en -deuren van eigen productie

 

Pvc ramen en deurenOm constante kwaliteit te kunnen verzekeren, werkt Alratec enkel samen met de beste leveranciers. Voor onze ramen en deuren in kunststof doen we een beroep op Defor. Duitse degelijkheid gecombineerd met jarenlange ervaring zijn een garantie op hoogwaardige materialen. Voor onze schuiframen maken we gebruik van de profielen van Schmidt, waar ze gespecialiseerd zijn in hefschuifdeuren. Daarna wordt alles in ons eigen atelier in Roosdaal verwerkt en op maat gemaakt. Dat staat ons toe deuren en ramen af te leveren die volledig tegemoetkomen aan al je voorkeuren.

Alratec staat garant voor een volledige service van opmeting tot oplevering. We staan je graag bij met deskundig advies op maat van jouw woning. We gaan op zoek naar de ramen en deuren die het best bij jou – én binnen je budget – passen. Met o.a. een eigen plaatsingsdienst en snelle leveringstijden proberen we het hele proces zo aangenaam mogelijk te maken voor de klant.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen