Prijs ramen

 

Prijs ramen gezocht? Alratec staat garant voor Kwaliteitsvolle ramen aan de juiste prijs in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Bij Alratec ben je op de juiste plaats voor ramen in pvc, hout en aluminium. Met een eigen productieatelier kunnen wij volledig voorzien in jouw specifieke noden. Kleuren, vormen en materialen worden zo helemaal afgestemd op jouw persoonlijk project. Om uiteindelijk een prachtig geheel te realiseren waar we beiden trots op kunnen zijn!

Prijs ramen aanvragen

 

Alratec staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken enkel met topmerken waardoor je waar krijgt voor je geld. Zo verdienen duurzame ramen die goed isoleren zichzelf al vlug gedeeltelijk terug. Doordat je uit verschillende materialen, stijlen en afmetingen kan kiezen, is er bovendien een optie beschikbaar voor ieder budget.

Verschillende materialen, verschillende prijzen

 

Voor ramen heb je heel wat keuzes wat materiaal betreft. Je kan kiezen voor een authentieke, natuurlijke look met houten ramen. Of je houdt het fijn en strak met duurzame aluminium ramen. Maar ook pvc-ramen zijn een erg kwalitatieve optie voor een beperkter budget. PVC isoleert zeer goed en vraagt amper onderhoud. Bovendien heb je erg veel opties qua kleurencombinaties en kan je zelfs voor een houtimitatie kiezen. Je bepaalt dus helemaal zelf welke afwerkingsmogelijkheden het best bij jouw woning passen. En het geld dat je hier bespaart, kan je elders besteden.

Ook indien je van zwarte, stalen profielen houdt, is er goed nieuws. Met de steellook ramen heb je een budgetvriendelijk alternatief dat even mooi oogt. Die worden namelijk vervaardigd uit aluminium, dat trouwens ook beter isoleert dan echt staal. Zo krijg je de elegantie van stalen ramen met alle voordelen van aluminium.

Bij Alratec krijg je waar voor je geld!

Prijs ramen

 

Maximale kwaliteit en een goeie service is waar Alratec om bekend staat in Aalst, Ninove en omstreken. Steeds met aandacht voor jouw portemonnee, dankzij o.a. een efficiënte eigen productielijn. In ons uitgebreid gamma vind je trouwens makkelijk een optie die binnen jouw budget past. Daarnaast nemen we ook de plaatsing en service na verkoop voor onze rekening. Zo ben je verzekerd van een optimale dienstverlening gedurende het hele proces.

Kom gerust eens langs in ons atelier in Roosdaal om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Laat je overtuigen door de hoge kwaliteit van onze ramen en de deskundigheid van onze vakmensen. Of vraag meteen een vrijblijvende prijsofferte aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke eisen kunnen we al een vrij concreet beeld schetsen van het uiteindelijke kostenplaatje.

Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

 

 

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen