Aluminium schuiframen

 

Aluminium schuiframen nodig? Kom eens langs bij Alratec, een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Aluminium: het beste materiaal voor schuiframen. Aluminium is een zeer sterk materiaal met een grote draagkracht. Omvangrijke raampartijen vormen dan ook geen enkel probleem. Zelfs ultrafijne profielen zijn mogelijk, voor een erg stijlvol resultaat. Daardoor vormt aluminium het ideale materiaal voor schuiframen.

Schuiframen laten het toe maximaal te genieten van de zon, het buitenlicht en al het groen in je tuin. Ze vormen de ideale manier om het contact met het buitenleven zo groot mogelijk te houden. Bovendien is aluminium erg makkelijk in onderhoud en zeer slijtvast. Zo kan je er vele jaren ten volle van genieten.

Aluminium schuiframen voor optimale isolatie en veiligheid

 

Onze aluminium schuiframen bestaan uit meerkamerige profielen. Daardoor zijn de ramen erg stevig en stabiel, waardoor je grotere raampartijen kan realiseren. Bij het ontwerpen is er ook veel aandacht voor het comfort. Zo zijn de zelfs de meest logge of zware schuiframen makkelijk te bedienen en veilig in gebruik. Bovendien is aluminium een uitstekende isolator, zowel wat geluid als warmte betreft. Het meest verkochte profiel van vandaag is B70 Thermo. B85 is het profiel van de toekomst met hoge waarden inzake isolatie en luchtdichtheid.

Doordat aluminium zo’n sterk materiaal is, is het niet makkelijk te vervormen. Inbrekers die proberen je schuiframen te doorboren of open te wrikken zijn er dus aan voor de moeite. Aluminium is dan ook een erg veilige keuze qua materiaal. Bovendien zitten er in onze profielen extra maatregelen verwerkt die de veiligheid bevorderen. Schuiframen vormen een erg uitnodigende passage naar de tuin toe, maar houden ongewenste bezoekers dus makkelijk buiten.

Aluminium schuiframen op maat van jouw woning

 

Aluminium schuiframen Bij Alratec verwerken we de aluminium profielen van Van Beveren tot schuiframen op maat van jouw project. We kiezen dus steeds voor de meest kwalitatieve materialen om oerdegelijk werk te kunnen garanderen. Waarna we in ons eigen atelier het eindresultaat neerzetten dat aan al jouw persoonlijke wensen voldoet. Kleur, afmeting en afwerking kan je dus vrijwel volledig zelf bepalen.

Wilt u dus aluminium schuiframen in de regio: Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw … Contacteer Alratec wij staan bekend om ons vakmanschap en onze goede service. Onze eigen plaatsingsdienst neemt de installatie van onze schuiframen in jouw woning voor hun rekening. Zo kunnen we je een perfecte opvolging garanderen. Ben je benieuwd naar onze aluminium schuiframen? Kom dan gerust eens bij ons langs in Roosdaal om de mogelijkheden te bespreken.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen