Aluminium ramen op maat

 

Aluminium ramen op maat nodig voor jouw woning? Kom dan eens langs bij Alratec een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Met aluminium ramen heb je een kwalitatief product voor een redelijke prijs. Het materiaal is zeer sterk, waardoor je zelfs voor grote glasoppervlakten met smalle profielen kan opteren. Aluminium ramen zijn dus een goede keuze wanneer je graag veel natuurlijk licht binnenkrijgt. Onder meer de steellook ramen winnen steeds meer aan populariteit. De elegante uitstraling van fijn staal kan je namelijk perfect nabootsen met het voordeligere en oerdegelijke aluminium.

Daarnaast scoort aluminium ook erg goed op vlak van geluids- en thermische isolatie. Het is veilig, onderhoudsvriendelijk en de mogelijkheden zijn veel uitgebreider dan je zou denken. Niet alleen bij moderne woningen is aluminium een goede optie. Ook voor klassieke gevels of pastorijwoningen kan je in aluminium de perfecte stijl en kleur terugvinden volgens jouw smaak.

Alratec: de specialist in aluminium ramen op maat

 

Met aluminium ramen kan je volledig zelf bepalen wat het best past bij jouw woning. Maak een keuze uit de honderden beschikbare kleuren en geef jouw huis de exacte uitstraling waar jij naar op zoek bent. Zelfs aluminium ramen met andere kleuren aan de binnen- en buitenkant vormen geen enkel probleem. In onze catalogus vind je een zeer ruim assortiment van oerdegelijke en mooie aluminium ramen in alle kleuren en maten. Maar we voeren ook met de glimlach wijzigingen door om ze helemaal op maat van jouw woning te maken.

Jouw aluminium ramen volledig op maat

 

Aluminium ramen op maatAl onze kwaliteitsproducten in aluminium realiseren we in ons atelier in Roosdaal. We kiezen alleen voor de beste materialen van gerenommeerde leveranciers. Voor onze aluminium ramen doen we een beroep op de profielen van Van Beveren. Vandaag is B70 Thermo nog het meest verkochte profiel, maar het profiel van de toekomst is B85. Dat kan nog hogere waarden voorleggen qua isolatie en luchtdichtheid. Dankzij onze eigen productielijn kunnen we bovendien snelle leveringstermijnen garanderen voor al je ramen.

Bij Alratec gaan duurzaamheid en esthetiek hand in hand. We zorgen ervoor dat zowel de kwaliteit als de afwerking perfect aansluiten bij jouw verwachtingen. Spring gerust eens binnen om onze aluminium ramen te bekijken of bezoek onze showroom. Wij zoeken graag mee naar de ideale ramen op maat van jouw woning.

Aluminium ramen op maat bestellen in de regio: Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw … Contacteer Alratec 

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen