Aluminium ramen en deuren

 

Aluminium ramen en deuren kan je terug vinden bij Alratec, een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Aluminium ramen en deuren voor iedere woningstijl

 

De keuze van de ramen en deuren voor je woning is erg belangrijk. Je moet niet alleen beslissen welke stijl, kleur en afmeting het best passen bij de rest van het geheel. Ook de kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, isolatiewaarde en veiligheid spelen een belangrijke rol. Met aluminium kies je voor een duurzame oplossing met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Op aluminium ramen en deuren komt nauwelijks slijt, waardoor je er lang plezier van hebt.

Door te kiezen voor aluminium ben je zeker niet beperkt in je keuze wat het esthetische aspect betreft. Dankzij ons uitgebreide gamma kies je gewoon voor de stijl en kleur die bij jouw woning past. Een strakke moderne look, een retrostijl of elegante steellook ramen behoren allemaal tot de opties. Aluminium ramen en deuren kunnen zelfs geleverd worden met verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant.

Duurzaamheid en veiligheid met aluminium

 

Bij Alratec vervaardigen we alleen maar meerkamerige profielen, met ongelooflijk stevige en stabiele ramen als resultaat. Daardoor zijn ook grotere raampartijen mogelijk, zelfs met smalle profielen. Zo kan je volop genieten van zon en buitenlicht. Het meest verkochte profiel van vandaag is B70 Thermo. B85 is het profiel van de toekomst met hoge waarden inzake isolatie en luchtdichtheid. Sowieso bieden onze aluminium deuren en ramen een goede geluidsisolatie en uitmuntende thermische isolatie. Verder wordt er ook gekeken naar het hoogste comfort en onderhoudsgemak.

Aluminium is een sterk materiaal dat niet vervormt of meegeeft. Ramen en deuren worden zo veel moeilijker te doorboren of open te wrikken door inbrekers. Daardoor is het één van de veiligste materiaalopties voor jouw woning. Verder zitten er in onze aluminium ramen en deuren meerdere technieken verwerkt om die veiligheid nog wat te verhogen. Zo kan je zorgeloos ten volle van je woning genieten.

Aluminium ramen en deuren van eigen productie

Aluminium ramen en deuren

 

Om de kwaliteit te garanderen, gebruiken we enkel hoogwaardige materialen van de beste leveranciers. Voor onze aluminium ramen en deuren verwerken we profielen die door Van Beveren worden geproduceerd. Vanuit ons eigen atelier in Roosdaal leveren we zo de kwaliteitsvolle eindproducten op maat af die uiteindelijk in jouw woning belanden.

Alratec staat garant voor een volledige service van opmeting tot oplevering. Snelle leveringstermijnen zijn daarbij een evidentie. Verder staan we je graag bij met deskundig advies over ramen en deuren. We zoeken naar de beste optie voor jouw woning, zonder je budget uit het oog te verliezen.

Wilt u dus Aluminium ramen en deuren bestellen in de regio: Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw … Contacteer Alratec 

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen